AFET FARKINDALIK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından, afetlere hazırlıklı bir Türkiye için toplumda önlem alma kültürü oluşturmayı hedefleyen, bu dönüşümü gerçekleştirmek ve vatandaşların afetlerde güvende kalabilmeleri için 2021 yılı "Afet Eğitim Yılı" olarak ilan edildi. Bu kapsamda İlimizde Pilot uygulaması yapılacak okulumuzda Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik olası afetlere karşı, afet ve acil durumlara hazırlık, afetlerin oluşu ve etkileri, afet sırasında doğru davranış şekilleri, bulunduğumuz ortamlardaki risklerin önlenmesi, afet sonrası yaşanacaklar ile ilgili bilgilendirmeler yapılacaktır.

Katılan tüm velilerimize sertifika verilecek olan eğitimler EBA üzerinden Canlı Derslerle yapılacaktır.

Eğitim programı aşağıdaki program doğrultusunda, 22-26 Şubat haftası boyunca devam edecektir.

Tüm Velilerimizi ve ev sakinlerini eğitimlere katılmalarını bekliyoruz...

21.02.2021 693

21-02-2021