Lütfi Banuşoğlu İlkokulu

Vizyon: Sanatta, sporda ve akademik başarıda kendi sınırlarını aşan bir kurum olmak.

Misyon: Ülke değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, koruyan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı, hak ve sorumluluklarını bilen, bilimsel düşünme yeteneğine sahip, Türkçeyi güzel kullanan, yapıcı, yaratıcı, verimli, kendini gerçekleştirmiş mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA: 08.00 BİTİŞ: 17.50
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Futbol, Basketbol, Karate, Voleybol, Badminton, Satranç ve Mangala alanlarında faaliyetler yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ "OKUL SPOR ETKİNLİKLERİ" PROJESİ ORTAĞI OLUP, ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK "DİNİMİ SEVİYORUM, ÖĞRENİYORUM", 3.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK "MANGALA", "ULUŞEHİR YETİMLERİNE SAHİP ÇIKIYOR", "ULUŞEHİR´DE KARDEŞLİK ÖYKÜSÜ" PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

WEB - https://lbi.meb.k12.tr

Adres - Yunuseli Mah. Alparslan Türkeş Cad. 427.sk. No2 Osmangazi / BURSA

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Yunuseli Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Yunuseli Mah. Alparslan Türkeş Cad. 427.sk. No2 Osmangazi / BURSA

Ulaşım Okulumuza Acemlerden B 17,B 17A, Heykelden B 25, Fomara Meydanından B 29, Uludağ Ünv., Beşevler ve FSM Bulvarından B 24 hatlı Özel Halk Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Osmangazi ilçe merkezinde bulunmaktadır.